Кудрівські футболісти поступилися дублерам із львівського «Руху»

28 жовтня домашній матч п’ятнадцятого туру Чемпіонату України в Другій лізі футболісти ФК «Кудрівка» провели на полі чернігівського стадіону «Юність» проти дубля львівського «Руху».

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

В першому таймі обидві команди демонстрували рівну гру, багато комбінували і грамотно оборонялися, тому забитх м’ячів не було.

На початку другого тайму львів’яни відкрили рахунок у зустрічі. Руслан Непейпієв завдав прицільного удару у ближній кут воріт господарів поля.

Кудрівські футболісти намагалися відігратися. Непогані моменти мали Дмитро Кулик, Володимир Коваль, Євген Чепурненко, Данило Гармаш, але м’яч уперто не йшов у ворота львів’ян, що дозволило їм утримати мінімальну перемогу.

Отже, після мінімальної поразки від дубля львівського «Руху» з рахунком 0:1, кудрівські футболісти опускаються на шосту сходинку у турнірній таблиці. Лідирує в Другому дивізіоні мирівська «Дружба».

Матч шістнадцятого туру Чемпіонату України у Другій лізі ФК «Кудрівка» проведе 5 листопада вдома проти команди «Скала 1911» із міста Стрий, що на Львівщині.

Результати матчів 15 туру

ФК «Кудрівка» — «Рух-2» (Львів) 0:1.

«Металург-2» (Запоріжжя) – «Нива» (Вінниця) 0:2.

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) — «Локомотив» (Київ) 2:0.

«Дружба» (Мирівка) – «Скала 1911» (Стрий) 0:1.

«Реал Фарма» (Одеса) — ФК «Тростянець» 0:2.

«Кремінь-2» (Кременчук) — «Карпати-2» (Львів) 0:0.

ФК «Звягель» — «Васт» (Миколаїв) матч не відбувся.

Олександр Молибога

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?